Høysesongen nærmer seg

Juni er nå i gang og det nærmer seg høysesong. Expressen fyller 40 år. 41 båter er forhåndspåmeldt NM og den offisielle påmeldingen er åpnet.

Vi har stor regattadeltakelse i både vest og øst. Opp mot 30 Expresser deltar hver tirsdag både i Stavanger og i Oslo. Det er solid levert av hele klassen!

Færderseilasen

Først i øst er det Færderseilasen som går av stabelen. Færdern har så langt 24 Expresser påmeldt og går 14.-15. juni. Færdern er et fantastisk eventyr med lange sommerkvelder og mørket som aldri helt får satt seg. Påmeldingsfristen til årets Færder er 7. juni. Det er altså ikke for sent dersom du ønsker å stille til start. Påmelding til Færdern finner du her.

Hankø Race Week

Det neste på østlandet som er verdt å glede seg til er Hankø Race Week. Vi vet flere venner i vest har lyst til å ta turen og det håper vi de gjør! På Hankø Race Week kan vi lokke med østlandets feteste bane, cocktail party hos brødrene Nergaard (dere er selv ansvarlige for å ta med Paracet til dagen etter), god stemning på Hankø Yatch Club og seiling til dere blir gule og blå. Hankø trenger dere og vi trenger Hankø. Arrangementet går av stabelen 27.-29. juni. Påmeldingsfristen er 12. juni og finnes her.

Nordisk & Svensk Mesterskap

I sommer inviterer våre søte brødre i Sverige til både 40-års kalas og 80-års kalas. Expressen fyller offisielt i år 40 år. De aller fleste kjenner i tillegg Arne K. Larsen, A.K.A mr. Express, på Regatta.nu. Arne fyller 80 år i år. Begge deler feires under Nordisk Mesterskap i Båstad. Vi vet svenskene ønsker besøk av oss, vi håper derfor så mange som mulig tar seg turen til Sverige i uke 31. Påmelding og program finner dere her.

Kongens Serieseilaser

Kongens serieseilaser går riktig nok av stabelen over sommeren. Også i år er Expressklassen invitert av sjefen sjæl. Vi håper derfor så mange som mulig blir med og viser hvilken klasse som gjelder. Kongens serie går fra 20.-22. august. Det seiles på faste merker og er en ypperlig regatta å bryne mannskapet på mer enn kryss og lens. Påmelding finner dere her.

Norgesmesterskap ved Oslo Seilforening

Det største høydepunktet av dem alle er når vi samler det som kan krype og gå fra vest, sør og øst til Norgesmesterskap. Årets Norgesmesterskap går av stabelen 23.-25. august. Oslo seilforening ønsker så stor forutsigbarhet som mulig, vi oppfordrer derfor alle seilere om å melde seg på nå. Vi har 41 forhåndspåmeldte båter så langt, gjennom Expressklubbens forhåndspåmelding.

Denne gangen vil alle båtene og hele arrangementet avholdes på Oslo seilforening. Arrangører, frivillige og øya er på plass. Nå trenger vi seilerne! Påmelding til arrangementet finner dere her.

Da er det bare å glede seg til alt som kommer, vi gleder oss i hvertfall til å se dere på vannet!

-X

Expressklubben Nasjonalt

03/06/2019