FÆRDER´n – Årets vakreste eventyr: FRISTEN GÅR UT 2. MAI!

Picture 4

Begynner dere å bli klare for vårens desidert vakreste og morsomste eventyr? Er sikkerhetsutstyret på plass. Har dere valgt ekstrautsyr som skal med uten at det blir for tungt. har dere kjøpt ultralett sovepose? har du god samvittighet for undervannskrogpussen? Har du staket kursen uansett vindforhold? Er polardiagrammet fintrimmet og satt? Er alle i båten kjent med løypa og sett de mulighetene som finnes?

Eller har dere begynnt å velge menyen, begynnt å sjekke hvilken solfaktor som kommer til å gjelde. Passer badebuksa etter juleferien. Og er riktig musikk samlet for å legge grunnlaget for en helt herlig tur på fjorden.

Så altså; om du er regattaseiler eller en som nyter en fabelaktig helg på fjorden så er alle hjertelig velkommen til å blir med på årets Færderseilas. Østlandsklubben ønsker dere alle velkomne.

Vi håper på rekordstor oppslutning i år på årets Færder. Vi har ligget rundt vanvittige 50 båter på linja, og vi håper på minst det samme i år.

Så børst støvet av gamle sjøkart og begynn å planlegge årets vakreste eventyr og bidra til å styrke posisjonen til Expressen som norges største kjølbåtklasse.

MEN FRISTEN NÆRMER SEG MED STORMSKRITT – PÅMELDING BØR VÆRE GJORT INNEN I 2. MAI OM DU IKKE VIL BETALE “STRAFFEGEBYR”.

Vi håper alle i år kan ta med kamera, så skal vi sørge for å lage årets bildevisning. ALLE SKAL MED.

Expressklubben Nasjonalt

01/05/2010