NM i Express til Oslo Seilforening 2-4 September.

NM_baneStyret beklager litt sen informasjonsflyt årets NM. Det skyldes rett og slett at vi var litt usikre på hvem som skulle få den ærefulle oppgaven å arrangere norges største entype-kjølbåtklasse. Det er viktig at dette blir et arrangement der vi kan ha ambisjoner om å slå noen deltagerrekorder.

Arrangementet vil finne sted 2. – 4. september. Det er to uker senere enn det vi er vant til i denne klassen, og gjøres fordi vi har erfart lite vind i indre Oslofjord i midten av august. Program vil komme litt senere, da det ikke er klart fra OS sin side enda. Det vi likevel kan regne med er et flott arrangement, da klubben feirer sitt 125 års jubileum! Expressklubben gratulerer. Dette var også en av grunnene til at nettopp Oslo Seilforening fikk oppdraget med å arrangere NM. De har vist, gjennom mange år at de satser hardt på Expressen. Med en Expressbase på ca 20 båter som blir pleiet år etter år så synes vi at vi kunne være med på bursdagen med nettopp et stort NM.

Det vil bli seilt på banen som ligger i triangelet Nakkholmen, Nesodden og Langøyene. Det vil høyst sannsynlig bli seilt tune-up på torsdagen, med påfølgende briefing. Det vil bli mulighet for å låne både henger og båt. Men som så mye annet. Førstemann til mølla. Kontaktinfo kommer, men om dere er skikkelige på hugget så er det lurt å sende en mail til Oslo Seilforening direkte post(krøll)osloseilforening.no

Så da er det bare å smelle inn datoen i kalenderen, ta frem 1200 papiret å gjøre seg klar. Del denne artikkelen med så mange som mulig – så er det en god start.

Styret

Expressklubben Nasjonalt

19/02/2011