Norgemesterskap i Express – Påmeldingsfrist i dag

thumb_Attachment-1_1024

I dag er altså den siste dagen av ordinær påmeldingsfrist til årets Norgesmesterskap. Dersom du planlegger å delta bør du melde deg på innen 23.59 i kveld. Fra og med i morgen øker påmeldingsavgiften fra 1.800,- til 2.700,-.

43 lag har så langt meldt sin deltakelse, men Stavanger Seilforening står klare til å ønske flere enn det velkommen til tøff konkurranse og bra seiling. Det blir en salig blanding av båter fra Vest, Øst og Sør, i tillegg til en ivrig Svenske.

Nytt av året fra NSF er at alle ombord må ha personlig lisens for å seile Norgesmesterskap, dette gjelder alle kjølbåtklasser. Lisens løser man ut på NSF sine sider: http://seiling.no/index.php/regattaseiling/registrering. Dersom dette er ditt eneste Norgesmesterskap i år, holder det med engangslisens. Planlegger du å seile flere enn to, Norgesmesterskap lønner det seg med årslisens.

Vi gleder oss som unger til et heidundrende Norgesmesterskap i Stavanger og vi håper du og ditt lag blir med oss på moroa. Her er det noe for alle og enhver å bryne seg på. Påmelding gjøres på følgende side: http://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=1741

Vi sees i Stavanger!

Expressklubben Nasjonalt

17/08/2015