Annonse: Gran Seil Høsttilbud på Express seil

Gran Seil kjører 10% høstkampanje på Express seil ut Oktober og har følgende priser:
Storseil: kr 16 200
Fokk: kr 12 516
Spinnaker: kr 16 200
Totalt: kr 44 916,- ink moms – ut Oktober!
Gran Seil har lagt mye energi og ressurser i Express klassen de siste årene. Det er ikke uten grunn at vi begynner å se flere Gran Seil båter i toppen av feltet, samt i bredden rundt. Det jobbes med utvikling, oppfølging og samarbeid med lag som Hvergang, Black Jack, Kjappfot og faktisk Paralympics laget i Sonar (samarbeidspartnere til Air Flow teknologien), samt egne erfaringer. Vi takker alle bidragsytere og samarbeidspartnere som alle har vært med å bidra til bedre seil. Gran Seil tømmer nesten hele loftet ved hver tirsdag, Hankø RW og NM for å seile Express. Med tette dialoger med seilere, samt gode egne erfaringer takker vi for at akkurat denne klassen gjør oss bedre, noe som reflekterer også i salg og resultater.
Resultatene de siste årene sier også sitt. NM Seier i 2015, 2. Plass i NM 2016, 2. Plass i NM 2017. De tre siste årene har vi hatt 50% av topp 4, og i år var det 4 blant de 9 beste på NM, for å ikke snakke om flere topp plasseringer og seier på Hankø Raceweek. Summen av alt, og det inkluderer også mangfoldet ved bredde, har gjort at Gran Seil er nå foretrukket hos mange.
Vi håper at du ønsker å være med på Gran laget! Gran Seil ønsker å fortsatt bidra sterkt til Express klubben, ikke bare gode priser, men også å fortsette bidraget våres som ved NM der vi donerte en rekke gaver til båter som virkelig trengte det.

For mer informasjon om våre produkter kontakt oss på Richard@granseil.no eller telefon 47266605
PS! Vi har 3 brukte sett som skal selges med flere interessenter. Sjansen for et lite brukt sett til gode priser er store.

Expressklubben Nasjonalt

30/09/2017