Dette er en liten test fra FriiStilt

IMG_0019_2

Ser ikke ut til at bildet på forsiden legger seg i helt perfekt størrelse det er ikke helt bra. “medium” er alt for liten og fyller ikke ut bredden og “stor” blir altfor stort. hva gjør jeg? I tillegg ser det ut som teksten legger seg bak bildet og ikke hopper ned på neste nivå – men dette er nok kun i backend.

Jeg Håper denne artikkelen legger seg helt øverst med det samme. Jeg ønsker at denne artikkelen skal ligge i katalogen til øhhh… Regioner/Østlandet – det håper jeg den kommer til å gjøre. Videre hadde det vært fett om den hadde ligget som en egen blogg som jeg kunne dele med mine venner. jeg ønsker selvfølgelig også at den skal ligge på forsiden av Expressklubben. Siden den ligger under Regioner/østlandet håper jeg også at den har Regioner > Østlandet på høyresiden samt det samme i den lille grå boksen i selve artikkelen. Er egentlig ikke sikker på hva mer som skal være videre under Regioner/Østlandet. Skal det ikke være styret, kontaktadresse osv der? Og det samme under Regioner?

IMG_0023_2 IMG_0154

Her forsøkte jeg å få space mellom bildene, men som dere ser så var ikke det helt vellykket.

Videre ønsker jeg at bildet mitt blir perfekt croped akkurat slik jeg selv ønsker det. Det samme ønsker jeg med  videoen om jeg velger det. da ville jeg ha ønsket meg at videoen lå helt til høyre og fulgte spalten under 1:1 altså at høyre og venstresiden var helt “flush” med en tenkt linje fra kolonnen. Det kan komme en “Express TV” logo på venstre side av videoen, men det kan også bare være vitt og fint.

Jeg har nok veldig mange flere drømmer og håper på å få skrevet ned de så fort jeg kan. Ellers er det jo mye å ta tak i her. Mye er bra og mye kan bli bedre før den store dagen i morgen.

PS. gleder meg å teste å laste opp fra mobben.

Mathias Friis

22/12/2009