Hankø Race Week 23.-26. juni

HYCHRW06

Det nærmer seg med stormskritt påmeldingsfristen for Hankø Race Week, hittil har 25 Expresser meldt sin ankomst, dog vet vi om flere som skal stille.

I tillegg til Østlandets desidert beste bane og hyggeligste seilarena byr vi tradisjon tro på litt sosiale arrangementer som det er verdt å melde seg på.

Cocktail Party:

På torsdag inviterer brødrene Nergaard til Cocktail Party for Melges Norway og Expressklubben. Her gjelder det bare å møte opp på slippen umiddelbart etter seiling og komme seg på en snurr. Alle seilere i Melges og Express er ønsket hjertelig velkomne. I fjor fikk Expressklubben beskjed om at vi drikker mindre enn Melgesseilerne, så her er det bare å vise hva en er god for.

Cocktail Partyet sponses av Kristian og Peder Nergaard, samt Melges Norway og Expressklubben. Dette er med andre ord kostnadsfritt for de som møter opp.

Etter Cocktail Partyet inviterer Yatchklubben alle seilerne på mat og drikke. Se pakketilbud under.

Bryggemat og seilerfest – pakketilbud fra Yatchklubben:

Fredag er det seilerfest på Hankø Yatch Club.  Vi håper så mange som overhodet mulig å våre seilere stiller på denne for festlig lag.

Yatchklubben har tilbudt Expresseilerne følgende pakke:

  • Bryggemat torsdag, fredag og lørdag
  • Mat og 1 Corona etter Cocktail Party hos Nergaard på torsdag
  • Seilerfest på fredag

Tilbudt pris for Melges og Expresseilere: 845,-

Ordinærpris: 1050,-

Billetter kan kjøpes i baren på yatchklubben. Gjør det gjerne ved registrering slik at dere er sikret plass.

Slep til Hankø?

Expressklubben er blitt informert om at to båter fra KNS kan slepe Expresser ned til Hankø. Garnholmen kan ta 3 expresser i 7 knops fart. Det er også en Rib som kan ta med seg en båt. Her er det førstemann til mølla dersom du ønsker slep.

Påmelding:

Det er ingen grunn til å sitte å ruge på påmeldingen, gå inn og gjør det med det samme: http://www.manage2sail.com/no/event/20ff0c1f-dcd8-40b2-9066-e4c04c0fd863/#!/entries?classId=4e102299-31c2-4687-af79-b4e2ebf347b9

Vi sees på Hankø!

Expressklubben Nasjonalt

14/06/2016