Hoooi, seilsesongen er her!

Påsken er over, snøen som aldri kom smelter og sola skinner. Etter en lang og mørk vinter er det få ting som føles bedre enn å få skuret skuta og sjøsatt. Og ingen syn er bedre enn synet av en Expresser på vei inn i sommerkvelden. Vi gleder oss overstadig, det håper vi våre fantastiske medlemmer gjør med. Vi tar oss friheten til å minne om et par ting:

Medlemskontingenten:

Frist for å betale medlemskontingenten er satt til 15. mai. Medlemskontingenten betales pr. båt. Når du har betalt kontingenten blir båten registrert som medlem i klasseklubben og dermed rett til å delta i entyperegattaer samt NOR rating regattaer. Medlemskontingenten koster 450,- og kan betales inn til kontonr: 1600.21.03080. Innen 15. mai 2017. Etter 15. mai øker prisen til 650,-.

Medlemskap i klasseklubben gir også din båt 1 stemme på årsmøtet.

Ukesregattaer

I øst og vest lades det nu opp til ukentlige regattaer, sjekk derfor din forening for når dine ukesregattaer starter!

Norgesmesterskap 2017:

Årets store begivenhet blir i år lagt til Son 1.-3. september, her er bare å sette av helgen. Vi satser på å se Båtførerprøven Blow.no som tittelforsvarere, nå gjelder det bare å se om Blow klarer å holde på tittelen sin, eller om noen andre har tenkt til å loppe den fra dem.

Lurer du på hvilke andre mesterskap som kan være av interesse for ditt lag? Da finner du mer om dem her: http://www.expressklubben.com/2016/12/nordisk-mesterskapskalender-2017/

Med det er det bare å ønske fortsatt glad båtpuss, nå sees vi snart på vannet!

-X

Expressklubben Nasjonalt

18/04/2017