Ingen mørke skyer for Expressklubben.com

google

Braksuksess!
Som fortalt for en liten tid tilbake så er det litt mye kluss på siten for tiden, da vi legger om litt på siten. For å ha en oppdatert versjon som fungerer i noen år til så må vi av og til gjøre litt vaktmesterarbeid. “Det synes ikke så godt, men det synes veldig godt om det ikke gjøres”. Sitat: Vaktmestern

Det vi kan si noe om er at det virker som at omlegging av siten som vi gjorde i fjor var en gigantisk suksess. For det første har vi fått utrolig mye fine kommentarer, vi har vært i printversjonen til Seilmagasinet, vi har hatt over 20 presseinnslag i både Seilmagasinet og Seilas. Vi har hatt ca 50 blogginnlegg på seilmagasinet, og besøk på siden har mangedoblet seg.

Litt mer om tall:
14 000 besøk
45 500 sidevisninger
folk har i snitt vært på 3,3 sider
Folk har brukt 3.31 minutter på siten i snitt

Ikke minst så har vi 4 455 helt unike brukere til siten vår. Det er rett og slett kjempegøy!

Kilder
Vi kan også se en stor endring av kildene hvor folk kommer fra, at flere og flere henviser til Expressidene. Før var tallet helt motsatt. Nesten all trafikk kom fra at folk tastet inn nettadressen direkte i browseren. Siden vi har den samme trafikken av folk som skriver inn url´en som før, (faktisk øket dette også) tolker vi det dithen at vi har fått vanvittig mange flere som følger med på hva som skjer i Expressmiljøene rundt om.

Screen shot 2011-02-20 at 11.26.21

Så konklusjonen er tydelig. Den nye siten er en suksess! vi ser at alle landsdeler bidrar like mye og vi er en mer sammenspleiset gjeng.

Mer av alt!
Det vi ser at vi kan endre på er mer bilder, mer videoer og mer innlegg. Dette håper vi at vi kan få til i året som kommer. Vi skal forsøke å gjøre det lettere å være aktiv bidragsyter på siten, og vi vil forsøke å få til mer kjøp og salg av båter på siten. Antall tips og triks er også noe vi lett kan bidra med. Dette er ikke nødvendigvis regattatips, men også opplag og vedlikehold. Registrer deg og forsøk å legge inn noe, det vil få oss over 4 minutters bruk på no time. Nå har vi brukerne, så nå er det bare å kjøre på folkens.

Størst og synligst
Expressklubben har fortsatt som mål å forbli den største entype kjølbåtklubben i Norge, og vi ønsker også å  være den mest synlige klubben i media, i året vi er inne i.

Godt nytt år!
Expresstyret v/ Mathias

PS. om noen ønsker å skrive om noe, men av en eller annen grunn ikke føler seg komfortabel med det, eller ikke skjønner hvordan; ikke nøl med å sende meg ting på mail så legger jeg ting ut i ditt navn eller for deg, på vegne av et medlemm. mathias(at)mediafront(.)no (må lage litt rar adresse for at jeg ikke skal få slike mailadressesøkermotorer til å se adressen min)

Expressklubben Nasjonalt

20/02/2011