Innvitasjon: 3 X Express North Clinic

Expressklubben og North Sails, har gleden av å arrangere et skikkelig opplegg rundt det å få jolla til å fungere som den skal under alle forhold. Dette er et arrangement som er knallbra enten du er Europamester eller nettop har funnet ut hvor badetrappa er på båten. Etter et noen timers foredrag og noen timers praktisk gjennomgang på vannet, er du rimelig høy og mørk når du forlater stedet.

Dette er en fantastisk start på sesongen, og enten du har planer om NM eller kun Færdern, så vil dette være noe du ikke kan gå glipp av. Her er det lov å spørre om ting du lenge har lurt på, ingenting er for dumt med mindre du synes båten din går mer enn fort nok fra før.

Torsdag 12. mai kl 19.00-21.00 North Sails Leangbukta. Gjennomgang av tuningguide, fokus på seil og riggtrim

Her vil vi få alt fra quick wins på båten din, grunnprinsipper på riggoppsett, boathandling og noe taktikk. Dette er rett og slett et must see opplegg for alle som har tenkt seg på en regattabane i år.

Lørdag 14. mai kl. 08.00 – 17.00 NM-banen (sydøst for Nakkhl), Oslo SF, Oppmøte Oslo Seilforening

Gjennomgang av riggtrim. Her vil alle forstå hvorfor vi har en riggtrim og hva som skjer når riggen er skrudd i forhold til ulike forhold. Uansett nivå så er det her du får svar på alt du lurer på med rigg og seiltuning. Alle vil bli filmet. Alle vil få kommenarer på banen. Samle gjerne opp spørsmål å ta det med deg. Noe kan vi i fellesskap fikse, ved å hjelpe hverandre andre ting vil North svare på.

Rask debrief på land etter endt seiling

Torsdag 19.mai kl 19.00 – 21.00 North Sails Leangbukta, Debriefing m/videofilming

Her vil alle som en se både det som er bra og helt klart hva hver og en av oss ikke gjør så bra. Dette er nok den absolutt ultimate måten på å bli 50% bedre på bare på en kveld.

Kom og delta! Det vil du ikke angre på, men det vil de andre.

PS. Dette er ikke kun for de som seiler med NorthSails.SM

Expressklubben Nasjonalt

20/02/2011