Kortbaneseiling i Oslo seilforening

NM:NOM 2014

Oslo seilforening er, som sedvane, tidlig ute med å tilby nye konsepter. I år har de startet med kortbaneseiling i Express for nye seilere og seilere som ønsker mer erfaring med regatta. Foreningen har skaffet seg ytterligere Expresser for å kunne tilby både ungdomslag, rekrutteringslag og studentlag en mulighet til å teste ut regattaseiling. Nå åpner de også for andre seilere gjennom kortbanetibudet.

Onsdag 18. mai var det duket for første onsdag med kortbaneseiling og hele 20 personer hittil har kastet seg over tilbudet. Oslo seilforening melder om svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne som fikk testet båter og baner i ypperlige forhold.

Dersom du er interessert i å prøve deg på regattaseiling, foregår dette ved Oslo seilforening på Lille Herbern i Oslo. Det seiles fra 17.30-20.30. Det er mulighet for å få seg både mat og røverhistorier på brygga i etterkant, mens du skuer inn mot hovedstaden i kveldssola.

Oslo seilforening har plass til ytterligere 2-3 lag denne våren. Send mail til Oslo seilforening på: post@osloseilforening.no, eller idrett@osloseilforening.no og meld deg på en fantastisk mulighet. Skaff deg erfaring og nye bekjentskaper, bli med på kortbaneseiling.

Expressklubben Nasjonalt

20/05/2016