Medlemsavgiften 2011 – Denne artikkelen blir liggende, til maaange flere betaler avgift. Vi kommer også til å lage en skryteliste av alle innmeldte og betalende båter.

faktura

Nå er det på tide å logge seg i nettbanken og betale medlemsavgiften for 2011.

Skriv ditt navn, adresse og båtnummer.

Medlemsavgift:     350,-
Mottagare:            Norges Expressklubb
Kontonummer:     1600 21 03080

Medlemsavgiften inkluderer og mannskap på intill 6 stykker. Gå inn på “Registrer DEG” registrer deg/båten og mannskapet som medlemmer – Legg gjerne inn urlén til båtbloggen din om du har!

Etter at betalingen er kommet inn, markerer vi deg og mannskapet ditt som fullverdige medlemmer  på expressklubben.com – Det er derfor veldig viktig at dere melder dere inn på expressklubben.com, etter betalt kontigent!

Vi håper at alle kan ta i en liten ekstra dugnad på å faktisk betale kontigenten. I fjor var det bare 30 stykker som tok seg råd til dette. Vi kan skjønne at det har vært lite aktivitet fra styrets og klubbens side i noen år og derfor har en kanskje lagt inn en “liten protest”. Dette er det stor forståelse for og fra nå av blir det andre boller! MEN. Vi trenger dere, kjære venner til å spre det gode budskap, betale og engasjere dere rundt klassen vår. 350 spenn for norges største kjølbåtklasse der en får tips på rigging, båtpuss, regatta og seiltrim er ikke noe! Samt at dere får alle på båten med gratis.

Så nå er det bare å løpe til nettbanken!

Vi sender ut klistremerker til alle som har fulgt denne prosedyren. Klistremerkene trengs for å seile nasjonale klasseregattaer

Medlemsfordelene vil da gjelde hele mannskapet!

God seilsommer 🙂

Expressklubben Nasjonalt

24/04/2011