NM 2013 – har du husket det tekniske/administrative ?

banner_

Den ordinære påmeldingsfristen for NM er kun 2 dager unna, og vi minner på at dersom du vil slippe en tilleggsavgift på 200,- må du sørge for å melde på din båt innen fredag 16/8.

I forbindelse med NM vil vi gjerne minne på at man må ha orden på følgende :

Klassebevis : dette må du ha for å seile NM. Info om hvordan du får klassebevis, finner du her :

http://www.expressklubben.com/klubben/medlemskap/

Klassebeviset må fremvises ved registrering, og dersom du mangler dette vil du seile utenfor konkurranse og ikke få plassering i NM.

Seilnummer : Som kjent har vi byttet seilnummersystem. Båtene skal meldes på med sitt nye seilnummer til NM. Dersom du ikke har fått byttet seilnummer i seilene dine, skal det oppgis til arrangør ved registrering at du seiler med gammelt/annet nummer.

Seillisens : avgiften til Norges Seilforbund betaler du her : http://registrering.seiling.no/login.asp

Klassevedtekter : Expressklassen seiler under egenmeldingssystem. Dvs at du er selv ansvarlig for at din båt er i henhold til klassevedtektene. Det betyr ikke at du ikke kan få kontroll ombord. Vi vil oppfordre alle til å ta en ekstra titt på båten og utstyret, og sjekke at alt er i orden. Nytt av året er også at vi skal veie inn mannskapet på hver båt ved registrering. Maxvekt er 395 kg for 4 stk og 360 kg for 5stk ombord. Klassevedtektene finner du her :

http://expresseglare.nu/PageFiles/1686/KR2013Express.pdf

 

Expressklubben Nasjonalt

14/08/2013