NM 2013 – vel blåst !!

NM-Express-2013-105

Da er årets NM i Express vel overstått, og etter 3 flotte dager på Raunefjorden, kan vi gratulere NOR-936 “Frampå” fra KNS med Kjell Arne Myrann, Kristoffer Spone, Kjell Inge Heiberg og Thomas Nilsson som suverene Norgesmestere. De stakk ikke bare av med gullmedaljene, men også Bergen kommunes flotte fat og Norsk Expressklubbs røde spinnaker.

Videre gikk sølvmedaljene til NOR-655 “Glory”, Oslo seilforening med Geir Victor Svendsen, Dag Andersen, Einar Marthinussen og Are Fischer ombord, og bronsemedaljene til NOR-693 “Salt 3”, Ran seilforening med Leif-Kristian Garvik, Kurt Furnes, Chris Skogen og Dag Erik Fotland.

Norsk Expressklubb ønsker å takke Bergens seilforening ved formann Harald Thomsen og regattasjef Magne Sandtorv for ett fantastisk NM, der til og med værgudene smilte det aller meste av tiden. Spesielt på landsiden vet vi at det var en utfordring å få til logistikk, kraning og regattakontor med så mange tilreisende båter på det som må regnes som en byggeplass (foreningen bygger nytt klubbhus), men dette ble løst på en særs tilfredstillende måte.

Endelige resultater fra Nm finner du her : http://www.seilmagasinet.no/resultat?regatta=1308

 

Expressklubben Nasjonalt

03/09/2013