NM har påmeldingsfrist i dag

NM 2015

I dag er påmeldingsfristen for Norgesmesterskap i Moss 26.-28. august. Fra og med i morgen øker prisen fra 2.000,- til 2.800.

46 båter har hittil funnet veien og det er en formidabel fordeling av deltakere fra det ganske land. Det dog plass til mange flere. Moss Seilforening har jobbet med forberedelser siden jul og er mer enn klare for å ta i mot Norges største entypefelt. Expressklubben gleder seg overstadig til årets høydepunkt.

VHF:

Flere båter har ved andre regattaer etterlyst bruk av VHF om bord i båtene, slik at arrangøren kan kommunisere med deltakerne på vannet. I år har vi bedt arrangøren kommunisere gjennom hele arrangementet via VHF. Det er valgfritt å ha VHF om bord. Expressklubben anbefaler å låne seg en fra kjente, eller fra sin forening for de som har lyst.

Registrering:

Det vil bli innveiing av mannskap ved registrering. Vi minner derfor om regel om mannskapsvekt i klassereglene.

Årmøtet:

Årsmøtet i Expressklubben vil bli avholdt i klubbhuset til Moss Seilforening. I dag går fristen ut for å sende inn forslag til årsmøtet. Forslag som kommer styret i hende senere enn i dag vil ikke bli behandlet.

Vi minner også om at det er flere ledige verv i styret. I år skal det velges ny flåtekaptein for Østlandet og ny økonomiansvarlig. Dersom du ønsker å være med å drive Expressklubben videre, vil vi gjerne høre fra deg!

Husk å melde dere på årets høydepunkt på Sail Race siden, vi vil se din båt på vannet: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2204&deltagerliste=2

-Expressklubben

Expressklubben Nasjonalt

12/08/2016