Norgesmesterskap i Express 1.-3. september

August er i gang, sommerferien nærmer seg slutten for de fleste. Det betyr at det også nærmer seg oppstart av høstsesongen i seil-Norge. Norgesmesterskap i Express går av stabelen om en måned ved Soon Seilforening, 1.-3. september. Soon Seilforening håper å se en bråta med Expresseilere klare til kamp. Som breddeklasse har Expressklassen plass til alle og enhver på Norgesmesterskapene enten man er i eliten eller man er nybegynner. Det vil alltid være noen å kjempe mot.

Regjerende Norgesmester Blow er allerede på plass sammen med flere sør-, vest- og østlendinger. Nå håper vi så mange som mulig benytter seg av anledningen til å komme seg på listen, påmelding kan gjøres her: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2792

Hollænderseilasen:

For de som synes det er litt trist at Hollænderen og Norgesmesterskap i Express ofte kolliderer kan vi meddele at dette ikke blir et problem i år. Hollænderen går helgen før Express-NM, Lørdag 26. august.  Soon Seilforening tilbyr Expresseilere som ønsker å delta på Hollænderen å legge igjen båten sin i Soon ti Norgesmesterskapet helgen etter. Mer informasjon om Hollænderen finner du her: https://www.kongelignorskseilforening.no/index.php/hollaenderseilasen. Ta kontakt med Soon Seilforening dersom du kunne tenke deg å la båten ligge igjen til NM.

Expressklubben Nasjonalt

01/08/2017