Onsdagsregatta – Vår 2019 – 19. juni 2019

Express-seilere,

Det begynner å nærme seg sommer og vi klarte bare mønstre 19 Expresser denne onsdagen. Forrige ukes seilas ble kansellert, men det var heldigvis nok vind denne onsdagen til å få gjennomført 2 løp.

Fars Cortina vant første løp etter å ha ledet fra start til mål. Klara tok andreplassen foran Placebo etter å ha lurt seg forbi på lensen.

Det ble betydelig jevnere i andre seilas. Fru Viste tok seieren, mens Placebo, Happy Tuna og Fars Cortina kjempet om plassene bak. Placebo kom i mål som første båt etter Fru Viste, men mistet plassen etter å ha tyvstartet. Det ble derfor Happy Tuna som tok andreplassen foran Fars Cortina på tredje.

Ingenting kan lenger stoppe Fars Cortina fra å dra i land sammenlagtseieren i vårserien. De kan skilte med en perfekt serie med utelukkende 1. plasser. Gratulerer! På plassene bak er det fortsatt spenning. Fru Viste ligger foreløpig på andreplass med noen få poeng ned til Happy Tuna og Placebo som har like mange poeng. Det er også tett blant båtene nedover listen, så de aller fleste båtene har noe å kjempe for.

Husk derfor ekstra-onsdag neste uke!

Resultater: https://www.sailwave.com/results/R8vaar2019_express_.htm

Mvh. Øyvind

PS. Ukens deltakerpris må gå til Rainbow Express som målte vinden i havnen og bestemte seg for å droppe seilasen og heller ta en kaffe.

Expressklubben Region Rogaland

20/06/2019