OSLO SF: Express prosjektet videreføres i 2011!

Expressene er en av Norges desidert mest aktive klasseklubber – og mer aktivitet skal det bli. Oslo Seilforening fortsetter å tilby en regattaklar Express til disposisjon for ivrige lag.

Det er skikkelig driv i klassen. Hver tirsdag er det 12-18 Expresser som samles til regatta i regi av Oslo Seilforening. I år som tidligere år har vi dessuten Bjørn Mørland Pedersen til å legge baner, filme og komme med tips og kommentarer.

– Vi har et hyggelig, unikt og veldig motiverende miljø med mye moro, sier Esben Keim, nyvalgt leder av Oslo Seilforening.

Oslo Seilforening har ambisjon om å få miljøet til å utvikle seg videre. Vi leter nå etter et eller flere lag som skal få nyte godt av en regattaklar Express med driftsbudsjett, båtplass og opplagsplass. Dette blir omtrent samme opplegg som Melgesklubbens MÅS lag – som er et årlig utplukket lag som får gratis tilgang til båt.

Express er en viktig del av satsningen til Oslo Seilforening, er du seilinteressert og har eget lag, eller lyst til å bli med på et lag, så er dette muligheten.

Mathias R. Friis, leder i Expressklubben, er veldig fornøyd med tiltaket.

– Med jevn over 30 båter på startstreken i NM Express vi vel den mest aktive klasseklubben i Norge – og mer skal det bli. Det skal også nevnes at årets NM i Express blir arrangert av Oslo Seilforening. Vi har planer om å få med enda flere av båtene i Indre Oslofjord til regatta på kveldstid en gang i uken. I tillegg vurderer vi å utvide det vellykkede opplegget med Bjørn Mørland Pedersen til å være to båter på fjorden med både filming, kommentarer på banen samt direkte dømming under seilingen, sier Friis.

Dersom ditt team er interessert, ta kontakt med Jan Petter Gamborg, daglig leder i Oslo Seilforening, post@osloseilforening.no – legg gjerne ved en liten seil CV og en liten seilsm2visjon slik at det blir lettere å få oversikt.

NB: Det nærmer seg sesongstart. Søknadsfristen er satt til 27. mars. Vi ser frem til å høre fra deg, eller ditt lag.

Expressklubben Nasjonalt

21/03/2011