På tide å sette av tid til årets viktigste seileevent. Prelimenary entrylist

I den forbindelse så minner vi om årets største og definitivt viktigste arrangement, nemlig Nordisk og Norgesmesterskapet. I år går dette av stabelen på Fjærholmen arrangert av Tønsberg seilforening, 16-19 august.

I god moderne ånd vil det også i år bli arrangert NM sammen med flere klasser så det skal bli enda flere båter,  enda mer folk, enda mer stemning og enda mer juging på brygga. Klassene som i år blir arrangert samme dato blir Nordisk for 2,4m, Nordisk og NM for Express, NM Princess og klassemesterskap i IOD.

 

Tønsberg er kjent for fin vind, taite arrangement og ikke minst bra opplegg rundt sine arrangement. Vi håper at rekordmange vil ta seg til Fjærholmen og bidra til at norges største entype kjølbåtklasse, fortsatt forblir størst, og at vi klarer å lokke så mange svensker som mulig over kjølen til et heidundrades arrangement. Selvfølgelig satser vi hardt på å få mange vestlendinger over fjellet for å vise hva Oslofjorden har å by på. I Tønsberg sier de at 7ms og sol er bankers og en garanti på denne datoen.

Meld din ankomst i kommentarfeltet under……

Mathias Friis

24/02/2012