14. mai – Praktisk versjon av North Clinic

Møt opp klokken 09:00. Båtene vil få gjennomgang av North Sails sine folk for å SJEKKE riggene. Viktig at alle tar med seg litt lærdom av torsdagskurset og har sett gjennom tuning guider og har med seg egen eller lånt tension måler på brygga og har forsøkt å sette opp riggen i forhold egen eller North sin guide. Det er helt ok å bruke North sin trimguide om du har andre seil. Bedre å få et innblikk i teknikken enn å tvile på riktige guider.

Det blir videofilming på banen rett utenfor Oslo Seilforening. Dette materialet, vil bli gjenomgått Torsdag 19. mai. Alle vil også få kommentarer fra båt av profesjonelle seilere, noe som er ubetalelig informasjon. Vi vil førsøke å legge baner lange nok til at alle får satt seil skikkelig nok til å få mye kommentarer, men korte nok til å få praktisert mange starter.

Siden regattaene/treningen vil skje rett utenfor lokalene til Oslo Seilforening, vil vi få publikum på både fra Lille Herbern og Kon-Tiki bryggen.

De som ønsker å trene videre på det vi har lært kan bli med på Oslo Seilforenings Jubileumsregatta rett etter at vi har gått gjennom ting på land.

 

Velkommen -and stay sharp :!

Mathias Friis

21/04/2011