Seier til Fru Viste

13 Expresser trosset varsel om store nedbørsmengder og torden for å stille til start. Etter at startbåten hadde klusset litt med klasseflagget og måtte stoppe startprosedyren kom vi endelig i gang i vestlig laber bris.
Vi fikk en dårlig start. (har vist gjort det til en vane….) men fikk tidlig slå oss over på BB halser og ut i fri vind. Den første kryssen vår ble preget av den dårlige starten med mye traffikk og småslag. Opp mot første toppmerke hadde vi plassert oss ca midt i feldtet, og til runding ledet Fru Viste foran Clark Kent, Glae, Foxy, Miss Behaving og oss på skjette. Store deler av lensen er trikkeskjøring, men vi seiler forbi Foxy inn mot bunnmerket.
På andre kryss plukker vi to båter og er oppe på tredjeplass. Ved andre toppmermerke har Clark Kent kjemtet til seg en knapp ledelse foran Fru Viste og med oss på en komfertabel tredje.
Igjen blir lensen preget av trikkekjøring med untak av en luffeduell mellom lederbåtene, så ved siste bundmerke runding er det status quo.
På siste kryss blir det mye taktisk seiling hvor alle står på alle, men Fru Viste klarer å smette foran Clark Kent og vinner høstens andre Onsdagsregatta.
Gratulerer til begge to

Hilsen
Placebo

arise

23/08/2012