Snart sesong og mye moro på agendaen

Det ligger fremdeles tonnevis med snø og senest i tirsdag frekket himmelen seg til å sende snøfnugg i vår retning, men sesongen nærmer seg! Sola varmer litt mer, det snøen smelter sakte, sakte, men ganske sikkert. De fleste av oss har begynt å tenkte på seil som blafrer, måker som rapper windexer og bølger som slår.

Før vi dog kommer så langt, står båtpussen for tur. Det er jo en gylden anledning til å sikre at mannskapet er forberedt på regattaene som kommer. I år er vi så heldige å ha både NM og Nordisk på Norske baner. Nordisk Mesterskap i Express vil avholdes under Hankø Race Week. her er det alle muligheter til å få slått to fluer i en smekk, seiling og fest – en seilers drøm. I tillegg har Stavanger seilforening påtatt seg jobben med å arrangere NM for oss. De gjorde en fantastisk jobb sist gang og vi gleder oss til å besøke dem igjen!

Under har vi satt opp en oversikt over noen av de viktigste regattaene å notere seg for i år. Benytt båtpussen til å sette dem av i kalenderen deres, så sees vi der!

Regatta

Sted

Dato

Påmelding

Færderseilasen Oslo-Tønsberg 08.-10. Juni https://faerdern.com/
Nordisk Mesterskap i Express/Hankø Race Week Hankø 28. juni – 1. juli http://www.manage2sail.com/no/event/85ef95ec-43f5-4fe1-98d5-99da275f13b4#!/classes
Svensk Mesterskap Nynäshamn Uke 32
Dansk Mesterskap Nyborg Uke 25
Kieler Woche Kiel 16.-20. juni
Kongens Serieseilaser Indre Oslofjord 21.-23. august Ikke åpnet
Norgesmesterskap Express Stavanger 31. august-2. september Åpner over påske, facebook: https://www.facebook.com/events/222244775005215/

Med det er det bare å glede seg. Så sier vi takk for nå til snøen for denne gang og ønsker seilsesingen velkommen med åpne armer!

X

Expressklubben Nasjonalt

20/03/2018