Velkommen 2010!

_DSC3901

Hei regattaseilere, turseilere, søndagseilere, færderseilere, neglsprettseilere og ikke minst alle dere som seiler Express, eller drømmer om en.

Som dere ser så smeller vi opp en ny nettside sånn helt på nyåret. Vi har alle sikkert irritert oss litt over at det har kommet lite informasjon fra styret og liten deltagelse fra vår medlemmer. Vel det har sin enkle grunn. Det vært helt nødvendig med en mastergrad i IT for å si så mye som “kake” på våre gamle sider. Hvis du da i tillegg satt på en Mac, vel så var det helt kjørt. Vi sier IKKE at løsningen du sitter med foran deg kommer å vinne hverken designpriser, brukervennlighetstester eller noe i den retningen. Det er kun et forsøk på å få deres store engasjement på lufta.

Vi har laget en løsning der det er meningen at absolutt alle kan lage artikler, legge opp filmer, mekkekurs, kommentere, diskutere, dele og ikke minst få ha en mening om ting. Vi har ikke tenkt å la det være fullstendig anarki, så derfor er det mulig vi kommer til å moderere artikler som er upassende eller på en eller annen måte krenkende for våre kjære seilere. Meningen er at vi alle skal ha det gøy og at vi kanskje kan bli flinkere sammen. Målet må være at flere velger å seile ekspress og at alle blir litt flinkere på regattabanen.

Vi Forsøker i disse dager å få til en slags magisk deling, der dere i de ulike regionene fortsatt kan beholde deres lokale engasjement. Dere vil finne at mye ikke er helt slik ennå.  Vi har en løsning som er “gratis” og derfor kan vi ikke skru det helt sammen som vi vil – helt ennå. Vi jobber med terminlister, events osv, og/men vi er avhengige av at dere prøver ut dette og forsøker å presse grensene til WordPress, for å få til noe nytt og bra. Vi vet at bilder, opplastinger osv kan ulogisk for noen, men vi jobber med det og trenger deres meninger om det. MEN tross alt så bruker vi en “blogg” standard som er verdens største, så endel kommentarer går rett videre til sjefen i California.

Vi håper dere kan godta og akseptere resultatet så langt. Det er sikkert like mange meninger om dette som det er teorier på banen, so be gentle with us. Men for all del; a kick in the ass, is a step forward.


Det du skal gjøre nå med det samme er: Registrer deg. lag en artikkel, last opp en film eller gjør det nest enkleste kommentér på andres innlegg.

Mathias Friis

12/02/2010